2011. február 27., vasárnap

Top Gear 16. évad, 6. rész

Töltsétek le újra, mert feltettek egy javított verziót.
Az évad utolsó része.

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=IOZ36SM9

Magyar felirat by Nadi:
http://www.mediafire.com/?2vgk236znbd27rt

10 megjegyzés:

  1. Magyar felirat:
    http://www.mediafire.com/?2vgk236znbd27rt

    Előre szólok, hogy az eredeti felirat elég pontatlan volt, rosszul volt időzítve és bizonyos részek egyszerűen kimaradtak belőle. Ezért sok helyen hallás után fordítottam. Ebből kifolyólag vannak benne kisebb "csúsztatások", amiért elnézést kérek, de nagyon félrefordítva nincs semmi.
    (nadi)

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit. Szezonzárónak kicsit nagyobb durranást vártam. Nem rossz rész, csak nem olyan átütő. De talán nyárig összedobnak valami szpesöl edisönt. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen! Amúgy nem értem miért ilyen tré angol feliratozás van mostanában, régen pontosak szoktak lenni. Igaz 2-3 nap is volt mire kitették, de most meg gyorsak és silány a cucc.

    VálaszTörlés
  4. Ahogy nézem az 5. részhez egészen jó van. A 6. rész azért is volt nehezebb, mert például Hammond nem bír magával, és elég fura dolgokat mond elragadtatásában. A vendégnél meg folyton agymás szavába vágnak és elég pörgős a beszélgetés, így egy kicsit nehéz volt követni.

    VálaszTörlés
  5. de amúgy a mostani évadhoz már hétfőn reggel lehetett letölteni teljesen rossz időzítésű angol feliratokat, pedig a szöveg nagyjából jó volt, mintha valami automata időzítette volna.

    VálaszTörlés
  6. Akkor töltöttem le én is. Annak az időzítése is katasztrófa volt, de voltak benne elég nagy félrehallások is 1-2 helyen, amiknek sehogy sem volt értelme miután lefordítottam. Meg volt, hogy percek hiányoztak. Többet nem szívatom meg így magam, inkább várok egy rendes angol feliratot. :)

    VálaszTörlés
  7. Helló nagyon nagy köszönet az eddigi munkádért, várható hogy az ötödik részt is lefordítod?

    VálaszTörlés
  8. Szia! Nincs mit!
    Csinálom már az 5.-et, talán hétfőre kész leszek vele.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a feliratot!
    Nem is tudom ki adta az ANSI kódolásba mentés ötletét, de hálásan köszönöm. Azóta nincs gond az ékezettel az asztali DVD lejátszón. :D
    Várom az 5. részt.

    VálaszTörlés